Actuele Zaken & Columns.

13-03-2015: Centrumplan Vlijmen

Deel deze column:

Gemeente moet 4 miljoen bijdragen

De gemeente Heusden en Heijmans zijn er uit: er ligt een nieuw plan voor het centrum van Vlijmen. Natuurlijk, een aanzienlijke versobering als je dit plan vergelijkt met vorige plannen. Zo is er geen ondergrondse parkeerkelder en alleen de oostwand van het Plein wordt vernieuwd. Daar staat tegenover dat de financiële bijdrage van de gemeente ook aanzienlijk lager wordt. In het vorige plan moest de gemeente nog een bijdrage van ruim 11 miljoen betalen; in dit nieuwe plan bedraagt die bijdrage 4 miljoen, terwijl er nog 1,8 miljoen moet worden afgeboekt als (extra) verlies op het oude plan (o.a. plankosten maar ook waardevermindering van panden)

U kunt hier het raadsvoorstel met betrekking tot dit nieuwe plan lezen:

2015-0313 RV grondverkoop Centrum Vlijmen

Nieuwe zaken & columns

Gemeente heusden
Actuele Zaken

Agenda April 2022

Agenda April 2022: 2 april: een bijeenkomst met bestuur en nieuwe fractie over Gemeentebelangen 2.0, wat betekent dit en we maken de eerste werkafspraken. 9