Search
Close this search box.

Actuele Zaken & Columns.

22-03-2014: Adri van den Hoven erelid

Deel deze column:

Vandaag hebben wij onderstaand persbericht doen uitgaan:

Drunen, 22 maart 2014

Persbericht

Adri van den Hoven erelid Gemeentebelangen Heusden

Gemeentebelangen Heusden heeft gisteravond (vrijdag 21 maart) de verkiezingscampagne afgesloten met een feestavond voor alle leden. Tijdens deze avond werd de overwinning van de verkiezingen van afgelopen woensdag nog eens nadrukkelijk gevierd in een informele setting met een drankje en een hapje.

Tijdens deze bijeenkomst werd ook afscheid genomen van Adri van den Hoven. Adri blijft natuurlijk wel lid van onze partij, maar de actieve gemeentepolitiek behoort voor hem nu echt tot het verleden. Hij geeft vanaf nu voorrang aan zijn werk als waterschapsbestuurder.

Adri is al jaren voor Gemeentebelangen van enorm grote betekenis geweest. Hij begon zijn politieke carriรจre als raadslid voor Gemeentebelangen Drunen-Elshout in 1982. Tot op heden is hij altijd politiek actief geweest als raadslid en als wethouder (16 jaren), zowel in de voormalige gemeente Drunen als in de huidige gemeente Heusden. Binnen onze partij was Adri jarenlang de drijvende kracht zowel in organisatorisch als in partijpolitiek opzicht. Bij zeven verkiezingen was hij ook lijsttrekker van de partij. Het spreekt voor zich dat Gemeentebelangen hem voor al die jaren inzet heel veel dank verschuldigd is. Vanwege die grote inzet heeft het bestuur dan ook besloten om hem te benoemen tot erelid van onze partij. De oorkonde werd hem gisteravond tijdens de feestavond onder luid applaus overhandigd.

Hier enkele foto’s van de feestelijke bijeenkomst:

001 004 006 013 020 021

 

Nieuwe zaken & columns

Actuele Zaken

Supermarktdag zaterdag 22 juni

Komende zaterdag 22 juni, organiseert Gemeentebelangen een supermarktdag. Hierbij gaan de leden van de fractie op pad en zullen zij de verschillende kernen bezoeken om

Lees meer
Actuele Zaken

Openbare bijeenkomst Gemeentebelangen Maandag 10 juni, 20.00 uur

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—›๐—ฒ๐˜‚๐˜€๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป? Bij deze nodigen wij jullie uit voor de openbare bijeenkomst Gemeentebelangen, waarbij met de fractieleden over allerlei themaโ€™s

Lees meer