Actuele Zaken & Columns.

Elise van Ruremonde

Deel deze column:

Nieuwe fractieondersteuner bij Gemeentebelangen

Elise stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Elise van Ruremonde. Ik ben 25 jaar en geboren en getogen in Vlijmen. Afgelopen maart hebben mijn vriend Ian en ik de sleutel gekregen van ons nieuwe huis in het Geerpark. Hier wonen we met veel plezier.

Ik werk al meer dan zes jaar in de complexe gehandicaptenzorg, dit is uitdagend werk, en geeft mij veel voldoening.

Ik heb altijd al interesse gehad in de politiek. Misschien wel omdat mijn moeder ook al lang in de politiek actief is en dan krijg je daar veel van mee. Afgelopen jaren is mijn interesse voor de politiek gegroeid en was het voor mij een logische stap om daar actiever in te worden. Dat heeft geresulteerd in mijn aanmelding als fractieondersteuner voor Gemeentebelangen Heusden.

Gemeentebelangen Heusden is een partij waar ik mij prettig bij voel, waar ik veel heb mogen leren en die mij een mooie kans biedt om me voor de inwoners van de gemeente Heusden in te zetten. Mijns inziens worden jongeren op dit moment nog onvoldoende vertegenwoordigd binnen de politiek. Via deze weg kan ik een bijdrage leveren om jongeren meer bij de politiek te betrekken en deze grote groep een stem te geven  binnen de gemeente Heusden.

Ik heb er zin in!!

Met vriendelijke groet,

Elise van Ruremonde

Nieuwe zaken & columns