Search
Close this search box.

Actuele Zaken & Columns.

Bestuurswisseling

Deel deze column:

PERSBERICHT 6-6-2021

Bestuurswisseling bij  Gemeentebelangen

Tijdens de jaarvergadering van Gemeentebelangen op 31 mei 2021 vond er een bestuurswisseling plaats. Tijdens deze vergadering werd uitvoerig stil gestaan bij het afscheid van Jos Smits en Frie Klerks.

Jos is vanaf het ontstaan van Gemeentebelangen lid van de partij waarvan 5 jaar als raadslid en ruim 32 jaar als vicevoorzitter. Jos was aftredend en om gezondheidsredenen niet herkiesbaar.

Frie heeft de laatste 10 jaar de functie van penningmeester vervuld. Ook hij stelde zich vanwege andere drukke werkzaamheden niet herkiesbaar. Beide heren blijven wel lid van Gemeentebelangen.

Tijdens de jaarvergadering werd uitgebreid stil gestaan bij het afscheid en hun inzet voor Gemeentebelangen, waarbij ook de beide echtgenotes aanwezig waren. Het afscheid werd opgeluisterd met voor beide heren een passend cadeau en een mooie bos bloemen voor hun echtgenotes. 

Als nieuwe voorzitter werd gekozen Jeanet van Ruremonde uit Vlijmen, ook al jarenlang een vaste kracht bij Gemeentebelangen. Op bijgaande foto krijgt zij de voorzittershamer overhandigd door de vicevoorzitter Jos Smits.

Daarnaast traden de volgende leden toe tot het bestuur: Ian van Ingen uit Vlijmen, Gert-Jan van der Linden uit Nieuwkuijk, Tim Fitters uit Herpt, Jeroen van den Bosch uit Vlijmen en Theo de Winter uit Heesbeen.

Samen met het nog zittende bestuurslid René Esser uit Vlijmen heeft Gemeentebelangen hiermee een bijna volledig vernieuwd en compleet bestuur.

Voor meer informatie:

Jeanet van Ruremonde

073-5114053

Nieuwe zaken & columns