Search
Close this search box.

Actuele Zaken & Columns.

Nieuwe fractievoorzitter Gemeentebelangen

Deel deze column:

Vanaf 1 maart 2024 zal Caspar van den Brandt zijn functie als fractievoorzitter van Gemeentebelangen Heusden overdragen aan Annemarie Bok โ€“ Geelen.

Caspar is in 1994 gestart als raadslid voor Gemeentebelangen en is sinds 2006 fractievoorzitter

Caspar is met zijn 30-jarig raadslidmaatschap de โ€œnestorโ€ in de gemeenteraad van Heusden. Hij heeft de afgelopen 18 jaar de fractie van Gemeentebelangen geleid en succesvol deelgenomen aan diverse coalitieonderhandelingen voor onze partij.

Daarmee zijn de belangen van Gemeentebelangen altijd goed behartigd en de speerpunten van onze partij voortre๏ฌ€elijk uitgedragen.

Annemarie Bok is sinds 2014 actief als raadslid van Gemeentebelangen. Zij is daarmee geen onbekende binnen Gemeentebelangen en de Heusdense politiek. Annemarie was de afgelopen jaren al plaatsvervangend fractievoorzitter. Ze is blij met het unanieme vertrouwen vanuit de fractie. Met veel energie en enthousiasme gaat zij samen met de 6 zetels tellende fractie er tegenaan om de gemeente Heusden en al haar inwoners nog mooier en beter te maken. Caspar zal haar de komende tijd nog met raad en daad bij blijven staan.

Bestuur Gemeentebelangen Heusden.

Nieuwe zaken & columns

Actuele Zaken

Supermarktdag zaterdag 22 juni

Komende zaterdag 22 juni, organiseert Gemeentebelangen een supermarktdag. Hierbij gaan de leden van de fractie op pad en zullen zij de verschillende kernen bezoeken om

Lees meer
Actuele Zaken

Openbare bijeenkomst Gemeentebelangen Maandag 10 juni, 20.00 uur

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—›๐—ฒ๐˜‚๐˜€๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป? Bij deze nodigen wij jullie uit voor de openbare bijeenkomst Gemeentebelangen, waarbij met de fractieleden over allerlei themaโ€™s

Lees meer