Informatie.

Lees ons partijnieuws.

Gemeentebelangen is dé plaatselijke politieke partij in Heusden. Wij zijn geen afdeling van een landelijke partij. Binnen onze partij heeft iedereen een eigen landelijke politieke voorkeur. Dat is prima! Wij zijn ‘gewone’ inwoners die zich samen sterk maken voor onze Heusdense leefomgeving. Dit geldt zowel voor de drie grootste kernen als voor de kleinere kernen en het mooie buitengebied.

Heusden gemeente

Actuele zaken en columns

Meer weten over het laattste nieuws en de meest interessante columns? Bekijk ze op onze Actuele Zaken & Columns nieuws, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Lid Worden

Politieke jaarverslagen

Elk jaar wordt in onze jaarvergadering het Politieke Jaarverslag van onze fractie over het afgelopen jaar vastgesteld. U kunt ze lezen op onze Politieke Jaarverslagen pagina.

DSC_4170 (1)

Coalitieprogramma 2018-2022

Beniewd welke richting wij op willen? Bekijk het programma 2018-2022 van de coalitie DMP Heusden, Gemeentebelangen Heusden, VVD Heusden en Heusden één.

Kandidaten Verkiezingen

Verkiezingskandidaten

Dit jaar zijn de verkiezingen van de gemeente weer! Benieuwd naar de verkiezingskandidaten van dit jaar? Bekijk de mensen van onze partij!