Search
Close this search box.

Verkiezingen.

Caspar van den Brandt

Lijsttrekker Gemeentebelangen Heusden: Caspar van den Brandt

Lokale politiek gaat over de toekomst van onze gemeente Heusden en haar inwoners. We moeten alles in het werk stellen om welzijn en welvaart voor de komende jaren te behouden en daar waar mogelijk te verbeteren.
Daarvoor hebben onderwerpen als veiligheid, handhaving, woningbouw, duurzaamheid, natuur, milieu, goede bereikbaarheid, economische ontwikkeling, jeugdzorg en seniorenbeleid mijn volle aandacht.
Maar ook voorzieningen op het gebied van sport en cultuur en aandacht voor de kleine kernen zijn VOOR IEDEREEN belangrijk om welzijn en welvaart op een hoog peil te krijgen en te houden.
Wil dit gerealiseerd worden dan moet er bereidheid zijn om daarin te investeren. Met aandacht voor verantwoord financieel beheer moeten er daarom weloverwogen en verantwoorde keuzes gemaakt worden waarbij de signalen van de inwoners leidend zijn.
Als kopman van Gemeentebelangen heb ik de afgelopen 12 jaar in de coalitie verantwoording genomen om de gemeente Heusden vanuit een economische crisis naar een toekomstbestendige gemeente te leiden. Een gemeente waar in deze moeilijke jaren het grote en goede voorzieningenniveau in stand is gehouden en waar nu grote kansen op verdere ontwikkeling wachten! De gemeente Heusden is klaar voor de toekomst! Het is er nu al fantastisch wonen, werken en recreƫren en met jouw hulp door een stem op Gemeentebelangen kan dat alleen nog maar beter worden!

Met een stem op Gemeentebelangen kun je de komende 4 jaren weer rekenen op een betrouwbare integere en deskundige politieke volksvertegenwoordiging!

Caspar van den Brandt: Deskundig, betrouwbaar en betrokken!
Midden in de samenleving en met twee benen op de grond!
Samen met jou sta ik nog sterker! Mag ik op je rekenen?

Lijst 2; nummer 1; Gemeentebelangen VOOR IEDEREEN!