Search
Close this search box.

Verkiezingen.

Elise van Ruremonde

Mijn naam is Elise van Ruremonde. Ik ben 26 jaar en geboren en getogen in Vlijmen. Samen met mijn vriend woon ik op het Geerpark in Vlijmen. Hier wonen we met veel plezier. Zelf kan ik enorm genieten van de natuur en houd ik van de groene en milieubewuste omgeving van het Geerpark. Nul op de meter woningen, passen bij een milieubewuste toekomst.

Verder werk ik al meer dan 6 jaar met veel plezier in de complexe gehandicaptenzorg. De bewoners een fijne dag bezorgen, maakt mijn zorghart gelukkig. Mijn hart ligt in de zorg en na het werk ontspannen doe ik graag in de mooie natuur van onze gemeente. Hier kan ik sporten en recreƫren.

Ik heb altijd al interesse gehad in de politiek. Misschien wel omdat mijn moeder ook al lang in de politiek actief is en dan krijg je daar veel van mee. Afgelopen jaren is mijn interesse voor de politiek gegroeid en was het voor mij een logische stap om daar actiever in te worden. Nu zet ik mij in als fractieondersteuner, na de verkiezingen mag ik Gemeentebelangen Heusden, hopelijk met hulp van jouw stem, vertegenwoordigen in de gemeenteraad.

Hier ga & sta ik voor:
– meer woningen voor IEDEREEN, voor jong en oud;
– behoud van groenvoorzieningen in een milieubewuste gemeente Heusden;
– goede onderwijshuisvesting;
– goede zorg voor IEDEREEN, de decentralisatie van het sociaal domein door ontwikkelen.

Het verkiezingsprogramma vind je op www.gemeentebelangenheusden.nl , hier kan je ook zien wat wij de komende jaren voor elkaar willen krijgen.

Lijst 2, nummer 6.