Search
Close this search box.

Verkiezingen.

Jeroen van den Bosch

Ik ben 53 jaar oud, getrouwd met Anja en heb 3 dochters in de leeftijd van 16 tot en met 22. Ik woon mijn hele leven al in Vlijmen. Eerst op de Vliedberg, later in Vlijmen Dorp en nu alweer 25 jaar in de wijk Vijfhoeven.

Ik wil in de gemeenteraad jouw spreekbuis zijn voor de vragen die bij jou leven! Hierbij is het uitgangspunt om samen te zorgen dat ons dorp een fijne plaats is om in te wonen, je vrije tijd te besteden en waar je ook prettig kunt werken. Als ik mede door jouw stem in de gemeenteraad van Heusden word gekozen, dan mag je van mij verwachten dat ik me sterk maak om dit voor elkaar te krijgen.

Dat betekent ten eerste dat we voldoende woningen – met name voor jongeren – gaan BOUWEN. Vervolgens moeten we ook zorgen dat er naast die woningen voldoende ruimte is om te sporten en op andere manieren te ONTSPANNEN. De Gebiedsontwikkeling Langstraat (GOL) gaat de komende jaren ingrijpend zijn voor Vlijmen. Deze ontwikkeling naast de groei van het aantal woningen mag niet ten koste gaan van de VERKEERSVEILIGHEID in Vlijmen.

Ik zal er zijn voor jou, “voor IEDEREEN”! Ik wil in de gemeenteraad uw spreekbuis zijn voor de vragen die bij u leven! Hierbij is het uitgangspunt om samen te zorgen dat ons dorp een fijne plaats is om in te wonen, je vrije tijd te besteden en waar je ook prettig kunt werken. Als ik mede door uw stem in de gemeenteraad van Heusden word gekozen, dan mag u van mij verwachten dat ik me sterk maak om dit voor elkaar te krijgen.