Actuele Zaken & Columns.

22-03-2018: verkiezingen

Deel deze column:

Voorlopige uitslag

De grote winnaar van de verkiezingen in Heusden is DMP Heusden geworden. Die partij ging met 24% van de stemmen van 5 naar 7 zetels.

Gemeentebelangen moest helaas een zetel inleveren. Wij gingen van zes naar vijf zetels met 19% van de stemmen.

Volgens een voorlopige einduitslag (vrijdag 23 maart wordt de definitieve einduitslag door het hoofdstembureau vastgesteld) komen de volgende vijf kandidaten voor Gemeentebelangen in de gemeenteraad:

Caspar van den Brandt

Annemarie Bok-Geelen

Hüseyin Simsek

Dries van Delft en

Kees Musters

Gemeentebelangen kreeg in totaal 3401 stemmen. Tegen al die kiezers die op ons hun vertrouwen hebben gesteld, zeggen wij graag:

KIEZERS BEDANKT

De winnaars van de verkiezingen DMP Heusden, Heusden Transparant (van drie naar vier zetels) en GroenLinks (van nul naar één zetel) willen wij graag van harte feliciteren.

Nieuwe zaken & columns