Search
Close this search box.

Actuele Zaken & Columns.

18-12-2017 Lijsttrekker en kieslijst Gemeentebelangen

Deel deze column:

Lijsttrekker en kieslijst Gemeentebelangen Heusden vastgesteld.

Door de algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Heusden is op maandag 18 december jl. Caspar van den Brandt gekozen als lijsttrekker voor de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2018. De lijst bestaat uit maar liefst 19 kandidaten en is een mix van ervaren krachten en nieuwe gezichten. Op de tweede plaats staat huidig raadslid Annemarie Bok-Geelen, gevolgd door huidig wethouder Wim van Engeland, plaatsvervangend voorzitter van de raad Kees Musters staat op de vierde plaats en op nummer vijf staat huidig raadslid Huseyin Simsek. Fractieondersteuner Peter van Steen uit Vlijmen is als 6e kandidaat nieuw op de lijst evenals Dwayne van Wijck (nr. 7) uit Oudheusden, die al enige jaren de fractie ondersteunt.

Gemeentebelangen is de grootste politieke partij van Heusden en zal met de volgende slogan de verkiezingen ingaan: Lijst 1: gewoon DOEN!

De complete kieslijst:
1. dhr. Caspar van den Brandt (lijsttrekker)(Elshout), 2. mevr. Annemarie Bok-Geelen ( Drunen), 3. dhr. Wim van Engeland ( Drunen), 4. Dhr. Kees Musters ( Drunen), 5. Dhr.  Huseyin Simsek (Oudheusden), 6. dhr. Peter van Steen (Vlijmen), 7. dhr. Dwayne van Wijck (Oudheusden), 8. dhr. Thé Herman (Vlijmen), 9. Dhr. Dries van Delft (Drunen), 10. mevr. Jeanet van Ruremonde, (Vlijmen), 11. dhr. Jos Smits (Drunen), 12. dhr. Frie Klerks (Drunen), 13. mevr. Angelique Hoogervorst (Drunen), 14. dhr. René Esser(Vlijmen), 15. dhr. Bastiaan de Hart ( Drunen), 16. dhr. Albert Zwart (Nieuwkuijk), 17. dhr. Hans Happé (Drunen), 18. dhr. Jan de Kort (Vlijmen), 19. dhr. Bart van Spaandonk (Drunen).

Voor de zetelverdeling hanteert Gemeentebelangen Heusden de interne afspraak “de meeste stemmen gelden”. Dit heeft tot gevolg dat de plaats op de kieslijst niet de volgorde bepaalt voor het verkrijgen van een zetel, maar dat per kandidaat wordt gekeken naar het behaalde aantal stemmen.

Bestuur en lijsttrekker zien met deze lijst de komende periode 2018-2022 met vertrouwen tegemoet.

Gemeentebelangen Heusden

 

J.M.H.C.A. Happé
(voorzitter)

Nieuwe zaken & columns

Actuele Zaken

Supermarktdag zaterdag 22 juni

Komende zaterdag 22 juni, organiseert Gemeentebelangen een supermarktdag. Hierbij gaan de leden van de fractie op pad en zullen zij de verschillende kernen bezoeken om

Lees meer
Actuele Zaken

Openbare bijeenkomst Gemeentebelangen Maandag 10 juni, 20.00 uur

𝗛𝗼𝗲 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗛𝗲𝘂𝘀𝗱𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗷𝗮𝗿𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲𝗻? Bij deze nodigen wij jullie uit voor de openbare bijeenkomst Gemeentebelangen, waarbij met de fractieleden over allerlei thema’s

Lees meer